Ratkaisut

Tutustu valmiisiin ja edullisiin tuotepaketteihimme.

Ratkaisut2019-06-05T15:12:26+00:00

Kokous- ja neuvottelutilat

Pieni tai suuri tarve – kaikki ovat yhtä tärkeitä. Jos tarvitaan yksittäistä projektorin lamppua, uutta projektoria, kokoustilan näyttöä, valkokangasta, kaiuttimia äänentoistoon – ja halutaan kaapelien sijaan langatonta kuvan siirtoa, niin ota
yhteyttä Oulun AV Centeriin.

Huoneen yksittäinen näyttö, projektori, kaiuttimet tai neuvottelutilan koko esitystekniikka – myös jos tarvitaankin vain apua suunnittelun pohdintaan – AV Centerin ihmiset voivat varmasti auttaa. Asiakaskokemusten mukaan paikallinen kumppanuus tuo myös ostoturvaa – olemme lähellä ja säästämme turhilta kustannuksilta.

OTA YHTEYTTÄ

Auditoriot

Modernilla esitystekniikalla varustetussa luentosalissa ja auditoriossa järjestyvät monenlaiset tilaisuudet.

Auditorion tekniikan pitää olla skaalautuva eri tilaisuuksien tarpeisiin. Yleensä tarvitaan vaativampaa tekniikkaa, kuten esitystekniikan ohjaustekniikkaa, joka vaatii ohjelmointi– ja koodausosaamista. Auditorion tai esimerkiksi ns. monitoimisalin esitystekniikka edellyttää toisaalta keskitettyä – mutta käyttäjän kannalta helppoa käytettävyyttä. AV Centerin ihmisillä on pitkäaikaista kokemusta siitä, miten käyttäjiä pitää huomioida kun suunnitellaan tekniikkaa käyttäjien avuksi – eikä päinvastoin.

OTA YHTEYTTÄ

Opetustilat ja -luokat

AV Centeriltä saa koulujen opetustiloihin yksittäiset projektorit, dokumenttikamerat
ja kaiuttimet luokan äänentoistoon.

Nykykehityksen mukaan kaikki kehittyy ns. digitalisoitumisen suuntaan – asia joka ei ole isompi kuin, että ko. kehitys huomioidaan mm. laitevalinnoissa, autamme siinä. Opetustilan AV-ratkaisut on oltava helppokäyttöisiä ja loogisia – kysy rohkeasti lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Juhlatilat, ravintolat ja infotekniikka

Ääntä, kuvaa ja jopa valaistusta tarvitaan myös erikoistilanteissa – joko pysyvästi, tai
niin että tiloja ja tilanteita voidaan laitteiden osalta muuttaa.

AV Center on rakentanut ravintoloiden tausta-äänentoistoja, tilapäisiä tapahtumasovelluksia, joissa on tarvittu esimerkiksi projektoreita, kaiuttimia, ”striimejä” yms. Info-Tv on tuttu osa toimintaa, olemme toimittaneet kahta kotimaista info-TV -järjestelmää kouluille ja yritysten sekä kauppaliikkeiden tiloihin. Vaihtoehtoina on myös verkon yli saatava info-TV-järjestelmäsovellus. Kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ

Mediatuotanto ja videokuvaaminen

Liikkuva kuva kertoo tarinan. Meiltä löydät laitteet monenlaisiin mediatuotantoihin ja videokuvaamiseen.

AV-Centerin kautta hankit huippuluokan videotuotantolaitteet droneista kameroihin, lisätarvikkeita unohtamatta. Palvelemme oppilaitoksia, yrityksiä, yhdistyksiä, projekteja ja muita toimijoita kaikissa tuotantolaitteistojen tarpeissa. Kysy lisää valikoimastamme!

OTA YHTEYTTÄ